bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan Tok'tan çocuklara yeni hediye
SPOR // 16 Şubat 2018 Cuma 20:57 // Güncelleme: 16 Şubat 2018 Cuma 20:57

“Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir” sloganıyla yola çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un İlkadımlı çocuklara yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Başkan Tok'tan çocuklara yeni hediye

Spor yatırımları ile hem gençler hem de İlkadımlılar tarafından büyük bir taktir kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gençler ve çocuklar için yatırımlara ara vermeden devam ediyor. 4 yıl içerisinde yapımı tamamlanan 12’nci halı saha olan Kazım Karabekir Mahallesi Spor Tesisi ve Çocuk Oyun Alanında incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tesisi gezerek son rötuşları kontrol ederken mahalle sakinlerinin de öneri ve taleplerini dinledi. Üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Tok oyun alanındaki miniklerin oyunlarına eşlik etti.


KAZIM KARABEKİR’E YENİ HALI SAHA


Kazım Karabekir Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha, halı saha, çocuk oyun alanı,
spor kondisyon alanı, soyunma odaları, idari bina ve yeşil alandan oluşuyor. 2291 metrekare alana inşa edilen kompleks mahalle sakinleri içinde sosyal bir alan olarak hizmet verecek.


İLKADIM’DA SPOR KAPIMIZIN ÖNÜNDE


Özellikle spor tesislerini mahalle aralarına indirgeyen projelere imza atan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Çocuk Umuttur, Sevgidir, Ülkenin Geleceğidir sloganıyla yarınımızın geleceği yavrularımıza sağlıklı bir yaşamın yolunu açmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla ilçemizin her köşesinde mutlaka bir spor tesisi ve alanı olmasına özen gösteriyoruz. Çocuklarımız evimizin olduğu sokaklarımızda spor yapma imkanı bulurken anne ve babalar olarak bizlerde içimiz rahat bir şekilde yavrularımızı sporla buluşturma şansı buluyoruz. 4 yıl gibi kısa bir sürede 12 halı saha ve 50’ye yakın çocuk parkını vatandaşlarımızla buluşturduk. Son olarak Kazım Karabekir Mahallemizde yapımı tamamlanan bu halı sahamızın da hayırlı olmasını dilerim. Yarınlarımızın umudu çocuklarımıza bu güzel alanı hediye etmekten onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Tok'tan çocuklara yeni hediye