bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Artistik Buz Pateni şampiyonası Samsun'da
SPOR // 25 Kasım 2021 Perşembe 15:42 // Güncelleme: 25 Kasım 2021 Perşembe 15:42

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Buz Pateni Federasyonunun organizasyonuyla gerçekleştirilen Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Samsun'da düzenlenecek.

Artistik Buz Pateni şampiyonası Samsun'da

Gençlik ve  Spor Bakanlığı ile  Türkiye Buz Pateni Federasyonunun organizasyonuyla gerçekleştirilen Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası, Samsun'da düzenlenecek.

Türkiye'de artistik buz pateninde en iyi 67 kadın ve erkek sporcunun madalya için mücadele vereceği şampiyona, 26-28  Kasım tarihlerinde Samsun  İlkadım Buz Sporları Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Buz Pateni Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Davut Numanoğlu, spor kenti Samsun olarak bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde modern tesislerin her türlü şampiyona için hazır olduğunu belirten Numanoğlu, "Federasyonumuzun Samsun'u tercih etmesinde tesislerimizin varlığı en önemli nedendir. Türkiye'nin artistik buz patenindeki en elit sporcularını şehrimizde ağırlayacak, bu büyük şampiyonada nefes kesen gösteriler izleyeceğiz." dedi.

Numanoğlu, hafta sonu yapılacak gösterilerin büyük heyecan içinde geçeceğini dile getirerek, sporseverleri şampiyonayı izlemeye davet etti.