bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
‘Yeni Doğum’ projesinde çalışmalar başlıyor
SAĞLIK // 22 Ağustos 2017 Salı 15:39 // Güncelleme: 22 Ağustos 2017 Salı 15:39

Akademik Nesli Kalkındırma Derneği Başkanı Uzm. Psikolojik Danışman Mustafa Selim Altınışık ve yönetimi, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile yapılacak olan ‘Yeniden Doğum’ projesinde ilk uygulamanın yapılacağı Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali Define’yi ziyaret etti

‘Yeni Doğum’ projesinde çalışmalar başlıyor

Akademik Nesli Kalkındırma Derneği Başkanı Uzm. Psikolojik Danışman Mustafa Selim Altınışık, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Psikolog Umut Cemre Saylan ve Fizyoterapist Tunahan Saylan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile yapılacak olan ‘Yeniden Doğum’ projesinde ilk uygulamanın yapılacağı Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali Define’yi ziyaret ettiler. Görüşmede proje süreci ve eylem planı üzerinde fikir alışverişi yapıldı.


Akademik Nesli Kalkındırma Derneği Proje Koordinatörü Psikolog Umut Cemre Saylan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığımız projemizi insanlığın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde 8 hafta sürecek ilk grupla çalışmamız başlayacak. Bu süreçte çocuklarımızın kendini gerçekleştirebilme basamaklarını emin adımlarla aşabilmesi ve aydınlık bir geleceğe sahip olabilmesi için her koşulda fedakârlığa hazırız” dedi.


Akademik Nesli Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Selim Altınışık ise, “Proje kapsamında çocuklarımızın daha sağlıklı, kendinden emin, ileriye yönelik emin adımlar atabilecek düzeye getirmek için bizler dernek yönetimi olarak elimizden geleni yapacağız. Rabbimizin yardımı ile inşallah projemizin meyvelerini alacağız. İnsanlığa hizmet etmek bizler için büyük şereftir“dedi.


Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ali Define de, “Bizler çocuklarımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için her güzel projede varız” derken, projeden güzel sonuçlar alarak tüm Türkiye’ye örnek olmak istediklerini ifade etti.