bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sağlık İl Müdürü Oruç Tıp Bayramı'nı kutladı
SAĞLIK // 13 Mart 2018 Salı 22:23 // Güncelleme: 13 Mart 2018 Salı 22:23

Samsun İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı

Sağlık İl Müdürü Oruç Tıp Bayramı'nı kutladı

14 Mart Tıp Bayramı’nın sadece hekimlerin ve sağlık çalışanlarının hatırlandığı herhangi bir gün olarak değil, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşaması için gece gündüz demeden, her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan hekimlere ve sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunmak için bir vesile olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten İl Sağlık Müdürü Oruç, açıklamasında şunları söyledi:

“İnsanı yaşatmayı ve ona daha nitelikli bir hayat sunmayı amaç edinen hekimlerimiz, her türlü zor koşulda, kendilerine emanet edilen bu kutsal mesleği özveriyle sürdürmekte ve çoğu zaman eşlerine, çocuklarına, anne, babalarına ayırmaları gereken zamandan fedakârlık ederek, hafta sonu, tatil demeden hastaları için en iyisini ve en doğrusunu bulmak için görevlerini fedakârca yapmaktadırlar.

Her geçen gün, ülkemizin yaşadığı zorlu coğrafyadan kaynaklanan sıkıntılarla birlikte hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bu anlamdaki sorumluluğu kat be kat artsa da sağlık camiası verdiği hizmetin öneminin bilincinde, onur ve gururla hizmetini sürdürmeye devam etmektedir.

Bu duygu sağlık çalışanlarımızın 14 Mart 1919 tarihinde işgali protesto etmek için İstanbul’da toplanarak milletimizin duygularına, isyanına bir ses bir nefes olduğu Kurtuluş Savaşı yıllarında da; zorlu koşullarda hayatlarını ortaya koyup gönüllü olarak Zeytin Dalı harekâtında yerlerini aldıkları günümüzde de aynıdır.

Hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımızın ülkeleri ve milletleri için nerede, ne zaman, ne görevde olmaları gerekiyorsa bunu yerine getirmek, kendilerine duyulan ihtiyacı karşılamak için bir an bile tereddüt etmemektedir.

Belki de sağlık camiasını yaşadığı her türlü güçlüğe ve zorluğa rağmen başarılı ve güçlü kılan duygu da bu milli birlik, beraberlik duygusunun doğurduğu sorumluluk bilincidir.

Bu nedenle belirttiğimiz gibi 14 Mart Tıp Bayramını, bu önemli günü, hem hekimlerimize hem de tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunmak için en uygun zaman olarak değerlendirmek en doğrusudur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki meslek hayatlarında da başarılar diliyorum.”