bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Rekor kan bağışının sırrını sordular
SAĞLIK // 9 Aralık 2016 Cuma 09:01 // Güncelleme: 9 Aralık 2016 Cuma 09:01

Samsun’da Maarif Hareketi kapsamında Gazipaşa İlkokulu’nun gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında 106 ünite kan toplayarak rekor kırmasının sırrı belli oldu.

Rekor kan bağışının sırrını sordular
Kampanya kapsamında rekor düzeyde kan veren okul olma özeliğini elinde bulunduran Gazipaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Müdürü Dr. Serdar Bayram, İlkadım Şube Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Yalınkılıç, Kazım Kara, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanları Alper Candan ve Yaşar Birkan bu başarının sırrını öğrenmek istedikleri bildirildi. Kızılay yetkililerinin rekor kan bağışının nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi aldıkları belirtildi. Kızılay ekibi ve Okul Müdürü Erkan Altıntaş’a, Okul Aile Birliği Başkanı Buket Özdal’a ve kampanyada görev alan müdür yardımcısı ve muhtarlara plaket verildiği kaydedildi.

Okul idaresi, okul aile birliği, muhtarlar, öğretmenler ve öğrencilerin çok iyi organize olmaları, işbirliği içinde çalışmaları sonucu bu başarının elde edildiği vurgulandı. Okul Müdürü Erkan Altıntaş kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti.