bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Özcan: “Bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız”
SAĞLIK // 2 Kasım 2016 Çarşamba 15:51 // Güncelleme: 2 Kasım 2016 Çarşamba 15:51

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacaklarını söyledi.

Özcan: “Bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız”
“Herkes için sağlık” sloganı ile 23 yıl önce kurulan ve sağlıkta uluslararası standartları Türkiye’nin tüm bölgelerine ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park’la büyümeye devam ediyor. Teknolojinin sunduğu en yeni olanaklarla donatılan VM Medical Park Samsun Hastanesi yeni binasında hizmete başladı.

Hastane Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan “Bugün 17 ildeki 27 hastanesi ile Türkiye’nin en büyük hastane zinciri olan Medical Park Hastaneler Grubu, 20 yıllık tecrübesini, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman hekim kadrosu ve yüksek hizmet kalitesiyle birleştirerek VM Medical Park Samsun Hastanesi ile hizmet vermeye başladı. Adını İngilizce ‘Value Added Medicine’den alan VM Medical Park ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ anlamına geliyor. 40 bin metrekarelik bir binada ‘VM Medical Park’ markasıyla kapılarını açan hastanemiz, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan, şık dizayn edilmiş hasta yatış odalarıyla otelcilik hizmetlerinde de fark oluşturacak” diye konuştu.

“Sağlığa değer katan hizmet”

Adını İngilizcede ‘Value Added Medicine’ın karşılığı olan ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganından alan VM Medical Park’ı Samsun’da hayata geçirmelerinden ötürü gururlu olduklarını dile getiren Dr. Hakan Özcan “Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hastanemizle bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız. Hastanemiz, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşuyla kısa sürede bölge insanının yaşam kalitesini artıracaktır” dedi.

Hasta odaklı bir yaklaşımın yanı sıra, sağlıkta mükemmeliyeti ve hasta memnuniyetini hedeflediklerini vurgulayan Dr. Hakan Özcan, “Hasta ve hasta yakınlarımız kendi evlerinde gibi hissedecekler. Misafir Hizmetleri bölümümüzle ve hasta odaklı kusursuz otelcilik hizmetlerimizle hastalarımızı ‘güler yüzlü hizmet’ prensibiyle ‘misafir’ olarak kabul edip, onlara hastane içinde her aşamada eşlik edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Sağlık turizminde iddialı olacak”

‘VM’ markasıyla Samsun ve bölge halkına yeni jenerasyon hastanecilikle tanıştırarak daha konforlu, daha nitelikli ve daha kaliteli bir hizmet sunacaklarının altını çizen Dr. Özcan, VM Medical Park Samsun Hastanesi ile sağlık turizminde de iddialı olduklarını vurguladı. Dr. Hakan Özcan, “Medical Park Samsun Hastanesi ve VM Medical Park Samsun Hastaneleri olarak dünya ile aynı anda uygulanan ileri tanı ve tedavi yöntemlerini ve yenilikçi tıp teknolojilerini, akademik ve uzman hekim kadromuzla yeni binamızda daha elverişli bir ortamda sunma şansına sahip olacağız” ifadelerini kullandı.