bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Liv Hospital'dan çocuklara ağız bakımı eğitimi
SAĞLIK // 26 Kasım 2019 Salı 22:17 // Güncelleme: 26 Kasım 2019 Salı 22:17

Liv Hospital Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nden Dt. Şule Yeşil Koyun 3-6 yaş gurubu çocuklarla buluştu.

Liv Hospital'dan çocuklara ağız bakımı eğitimi
Liv Hospital Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nden Dt. Şule Yeşil Koyun 3-6 yaş gurubuçocuklarla buluştu. Miniklere “Doğru ağız ve diş bakımı nasıl yapılır?” konulu eğitim veren Dt. Koyun,düzgün şekilde diş fırçalamayı uygulamalı olarak anlatırken, ağız bakımının nasıl yapılması gerektiğikonusunda da bilgilendirmelerde bulundu.

Dt. Şule Yeşil Koyun, “Ağız ve diş bakımını düzgün yapmak sağlık için çok önemli. Ağız ve dişsağlığında yaşanan olumsuzluklar zaman zaman tüm vücudumuzu etkileyebilecek problemlerdoğurabilmektedir. Küçük yaşta ağız ve diş bakımı, diş fırçalama, ağız temizliği gibi alışkanlıklarıkazanmak çok önemlidir. Bu alışkanlıklar kazanılırken de mutlaka doğru yöntemler öğrenilmelidir. Bunedenle miniklere böyle bir eğitim planladık. Yoğun katılım gösteren miniklerimize teşekkür ederiz,eğitim sonunda her biri düzgün şekilde ağız ve diş bakımı yapmayı öğrendiler” dedi.