bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kızılay şubeleri bir bir kapanıyor
SAĞLIK // 8 Haziran 2017 Perşembe 14:37 // Güncelleme: 8 Haziran 2017 Perşembe 14:37

Samsun’un Asarcık ve Yakakent ilçelerinde faaliyet gösteren Türk Kızılayı şubelerinin kapatıldığı bildirildi.

Kızılay şubeleri bir bir kapanıyor
Alaçam ilçesinden sonra, Asarcık ve Yakakent ilçelerine gönderilen genelge ile Türk Kızılayı şubelerinin kapatıldığı belirtildi. Türk Kızılayı Genel Merkezinden gönderilen yazıda, "Kurumumuzda gerçekleştirilen denetimler ve yapılan kapasite değerlendirme çalışmalarında ne yazık ki kimi şubelerimizin Türk Kızılayı’nın misyon, vizyon ve stratejik planı kapsamında Kızılay’ın genel amaçlarına ulaşabilmesi, ilkelerini yayabilmesi, tanıtımının sağlanması ve toplum katında saygınlığını artırabilmesi için etkin ve aktif olarak faaliyet gösteremediği tespit edilmiştir. Bu durumlar Kızılay’ın ulaşmak istediği hedefleri gerçekleştirmesine engel olmakta ve değişimi kaçınılmaz kılmaktadır" denildi.

Kapatılan Türk Kızılayı Asarcık Şube Başkanı Mustafa Onat, "Şubemiz Asarcık ilçemizde tarafımızca kurulmuş olup Nisan-2015 tarih itibari ile faaliyetlerine başlamıştır. Şubemizin ilçede yapılan yardımların yanında eğitim, kültür, sağlık ve diğer sosyal faaliyetler açısından her alanda sahada olduğu, bölgenin en etkin sivil toplum kuruluşu konumunda olduğu herkes tarafından bilinmekte ve takdir görmektedir. Kuruluş itibari ile il genelinde kan bağışında son sırada yer alan ilçemiz yaptığımız çalışmalar neticesinde üçüncü sırada yer almaktadır. Mübarek Ramazan ayının başında ihtiyaç sahibi kimselerin bizlere en çok ihtiyaç duyduğu bir zamanda şubelerimizin kapatılması ecdat yadigarı Türk Kızılayımızın misyonuna ve vizyonuna uymamıştır" dedi.
Kızılay şubeleri bir bir kapanıyor