bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Karadeniz’in kalbine Liv imzası
SAĞLIK // 12 Haziran 2017 Pazartesi 19:35 // Güncelleme: 12 Haziran 2017 Pazartesi 19:35

Liv Hospital markasının üçüncü hastanesi İstanbul ve Ankara’dan sonra Samsun’da kapılarını açtı. 35 poliklinik ile faaliyete başlayan Liv Hospital Samsun’un, Karadeniz Bölgesi’nin referans hastanesi olması hedefleniyor.

Karadeniz’in kalbine Liv imzası
Bünyesindeki Medical Park, Liv Hospital, VM Medical Park hastaneleri ve tecrübesiyle destek verdiği İstinye Üniversitesi ile Türkiye’nin en yaygın hastaneler grubu olan MLP Care, İstanbul ve Ankara’dan sonra Liv Hospital markası altındaki üçüncü hastanesini Samsun’da açtı. Ürolojiden, genel cerrahiye, kadın hastalıkları ve doğumdan çocuk hastalıkları ve cerrahisine kadar tüm branşlarda hasta kabul etmeye başlayan Liv Hospital Samsun, 8 bin m2’lik alanı, 60 yatak kapasitesi, 4 ameliyathanesi ve 35 polikliniği ile Karadeniz Bölgesi’nin referans hastanelerinden biri olmaya hazırlanıyor. Liv Hospital Samsun’un lansmanı gerçekleştirdi.

MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr Hikmet Çavuş, yeni açılan hastanenin sadece Samsun için değil, tüm Karadeniz Bölgesi için önemli bir değer olduğunu söyledi. Bu yatırım sayesinde sağlık alanında önemli bir adım daha attıklarını kaydeden Çavuş, "Türkiye’nin 17 İlindeki 29 hastanemiz ile her yıl milyonlarca insana sağlık hizmeti sunuyoruz. Tüm hastanelerimizde olduğu gibi yeni hastanemizde de dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, iyi hekimler ve sağlık personelinden oluşan kadromuzla bir araya getirdik. Sağlık hizmeti sunmanın temel koşullarından biri, hitap ettiğiniz her insana kendisini değerli hissettirmektir. Liv Hospital Samsun’da da misafir odaklı yaklaşım, her biri alanında uzman hekimler ve tecrübeli sağlık profesyonelleri, kişiselleştirilmiş özel tanı ve tedavi programları ve nitelikli hizmet anlayışıyla misafirlerimize kendilerini ayrıcalıklı hissettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Markanın gelişimine, vizyonu ve çalışmalarıyla büyük katkı sunan Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti de Samsun hastanesinin açılışı ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. İstiroti, "Sağlık sektörüne 5 yıl önce girdik ve kısa sürede büyük başarılara imza attık. Fikir aşamasından itibaren her ayrıntısını mükemmel bir takım çalışması ve özveriyle oluşturduğumuz Liv Hospital’ı sağlık sektörüne öncü bir marka olarak kazandırdık. Liv ailesi olarak gece gündüz çalışarak mükemmeli başardık. Liv Hospital Ankara’dan sonra Liv Hospital Samsun’un açılışıyla daha da kuvvetlendik. Liv Hospital olarak birbiriyle yarışan değil, birbirlerini tamamlayan yapılar olarak, kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, "Karadeniz’in en modern hastanelerinden biri olarak konumlanan hastanemizde hizmetlerimizi multidisipliner yaklaşım, sağlıkta dünya standartlarındaki alt yapı ve teknoloji ile sunacağız. Özel mimarisi ve uluslararası kalite standartlarına Türk misafirperverliğini de ekleyen Liv Hospital Samsun, misafirlerinin bütün ihtiyaçlarının düşünülerek hazırlanmış ayrıcalıklı otelcilik hizmetleriyle konforu vaat ederken, sektörde vazgeçilmez olmayı amaçlıyor" şeklinde konuştu.

Medical Grup Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Hakan Özcan, "Medical Park buraya yaklaşık 20 milyon dolar yatırım yaptık. Samsun’da son yıllarda yapılan en büyük yatırımlardan biridir. Burada 35 civarında sigortalı işçi çalışacak. Diğer hastanemizde senede 300 bin kişiye sağlık hizmeti sunarken burada 150 bin kişiye üst düzey sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bundan sonra yatırımlarımız devam edecek. Bu hastaneyi buraya kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dünyanın önde gelen sağlık markalarından biri olması hedeflenerek açılan oluşturulan Liv Hospital çatısı altında Liv Hospital Ulus, Liv Hospital Ankara ve Liv Hospital Samsun yer alıyor. Diğer iki hastanede olduğu gibi uluslararası standartlardaki kusursuz hizmet anlayışıyla hareket eden Liv Hospital Samsun; kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, obezite tedavisi ve cerrahisi, romatoloji, üroloji, ortopedi ve travmatoloji branşlarında ön planda olmayı hedefliyor.
Karadeniz’in kalbine Liv imzası
Karadeniz’in kalbine Liv imzası