bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İntörn doktor dekan koltuğuna oturdu
SAĞLIK // 14 Mart 2017 Salı 13:37 // Güncelleme: 14 Mart 2017 Salı 13:37

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Stajyer Doktor Burçin Köroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile 1 günlüğüne dekanlık koltuğuna oturdu.

İntörn doktor dekan koltuğuna oturdu
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, 14 Mart’ın anlamına ilişkin yaptığı konuşmasında, “Fakültemiz öğrenci merkezli, daha doğrusu öğrenen merkezli eğitim veren fakültelerden birisidir. Bu tür programlarımızın yapılandırılmasında öğrenci paydaşlarımızın katkısı büyüktür. Bu yıl 14 Mart Tıp Haftası kutlamaları çerçevesinde öğrencilerimizden Stajyer Doktor Burçin Köroğlu’na 14 Mart Günü dekanlık koltuğunu teslim ederek bu günü kutlamak istedik” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanlık makamına oturan Burçin Köroğlu ise “Hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin Tıp Bayramı’nı kutlarım. Öncelikle bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bugün ben dekan olsam neler yapardım bunlardan bahsetmek istiyorum. Eminim ki sayın dekanımız Prof. Dr. Ayhan Dağdemir hocamız da benimle aynı görüştedir” diye konuştu.



“Hekime şiddetin olmadığı yarınlar dilerim”

Tıp Fakültesi öğrencilerinin son adımı olan intörnlük döneminin zor bir dönem olduğuna dikkat çeken Köroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “İntörnlar bu süreçte gelecek kaygısı, uzmanlık sınavı endişesi, doktorluk sorumluluğu ve yoğun çalışma stresi altında ezilmektedir. Zaten yeteri kadar yıpranan intörnlerimiz için biz dekanlık olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Daha sağlıklı ve sorunsuz bir çalışma ortamı için intörnlerimiz istekleri doğrultusunda kendi çalışma arkadaşlarını belirleyebilirler. Bu sayede yapılan işlerin kalitesinin de artacağına eminim. Bu konuda diğer sağlık çalışanları arkadaşlarımıza da büyük görev düşüyor. İş birliği ve uyum içerisinde herkesin görev ve sorumluluklarını bildiği bir ortam oluşturmalıyız. Arkadaşlarımızdan aldığımız geribildirimler doğrultusunda mevcut çalışma salonunun özellikle artan öğrenci sayısına bağlı olarak ihtiyacı karşılamadığını görüyoruz. Bu konuda gerekli çalışmalara bir an önce başlanmalıdır. Herkese, hekime şiddetin olmadığı, sağlık çalışanlarının hak ettiği değeri gördüğü yarınlar dilerim.”

Devir teslim töreninde Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İ. Levent Güngör ve Prof. Dr. Özcan Yılmaz da hazır bulundu.
İntörn doktor dekan koltuğuna oturdu
İntörn doktor dekan koltuğuna oturdu