bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı
SAĞLIK // 28 Temmuz 2017 Cuma 19:17 // Güncelleme: 28 Temmuz 2017 Cuma 19:17

Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur, “Obezite günümüzde en büyük sağlık sorunlarından biri. Hastalarımız obeziteden kurtulduktan sonra yeni bir hayata başlıyor” dedi.

Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı
Samsun Liv Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur tedavi ettiği hastalarıyla Fevzinin Yeri’nde düzenlenen 4 . Geleneksel Obezite ve Diyabet Söyleşi Kokteyli’nde bir araya geldi. Obezite cerrahisi deneyimi ile fazlalıklarından kurtulup ikinci baharını yaşayan misafirler doktorlarının eşliğinde birbirlerine yaşadıkları süreçleri anlatarak anılarını paylaştılar. Hastalarının hepsinin istediği kiloya kavuştuğunu söyleyen Samsun Liv Hospital Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur, “Obezite günümüzde en büyük sağlık sorunlarından biri. Hastalarımız obeziteden kurtulduktan sonra yeni bir hayata başlıyor. Kronik hastalıklarından (tip 2 diyabet yüksek tansiyon, kolesterol, uyku apnesi kurtuluyor) her konuda daha iyiye gidiyorlar. Sağlıklarının iyileşmesinden başta kendilerine güvenleri artıyor, hayata bakışları değişiyor” diye konuştu.

Doç. Dr. Recep Aktimur, kilolu olan ya da bahsedilen kronik hastalıklara sahip hastaların mutlaka deneyimli bir cerrah tarafından değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen buluşmada misafirler, düzenlenen gece için teşekkürlerini ilettiler.