bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dağdemir kabri başında dualarla anıldı
SAĞLIK // 18 Kasım 2016 Cuma 17:42 // Güncelleme: 18 Kasım 2016 Cuma 17:42

Görevi başında öldürülen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir, ölümünün 1. yıl dönümünde çalışma arkadaşları tarafından kabri başında dualarla anıldı.

Dağdemir kabri başında dualarla anıldı
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir’in ölümünün birinci yıl dönümünde mesai arkadaşları tarafından Asri Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anma programı düzenledi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Meydan Şubesi Başhekimi Alpaslan Tuhta, Halkla İlişkiler Sorumluları, doktorlar, başhemşireler ve hastane personeli, Dağdemir’ in kabrine çiçek bırakarak, dua etti. Kabir ziyaretinde din görevlisi tarafından da Yasin-i Şerif okundu.

19 Kasım 2015 tarihinde görevi başında hunharca katledilerek şehit olan Aynur Dağdemir’i unutmadıklarını, mesai arkadaşları olarak kalplerinde yaşattıklarını belirten Genel Müdür Güner Armutlu, "Zaman su gibi akıp gidiyor. Aynur ablamızı kaybedeli tam bir yıl oldu. Acısını ilk günkü tazeliği ile içimizde yaşıyoruz. Aynur ablamızın 1 yıl önce hunharca katledilmesi bizi şu anda aynı o günkü derin üzüntüleri, hüzünleri yaşamamıza sebep oluyor. Ablamızın bizlere emanetleri olan kızları Başak ve Tuğçe de aramızdalar. Onlar annelerini ne kadar özlüyor ise, biz de ablamızı o kadar özlüyoruz. Onu daima kalbimizde yaşatıyoruz, atamadık içimizden, hiç bir zamanda atamayacağız, kalbimizde yaşayacak. Kendisinin çalıştığı hastanenin koridorundan geçtiğimiz de duygulanıyoruz, onun resmini gördüğümüzde hala taze olan anıları gözümüzün önüne geliyor. Bugün Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanları olarak, Aynur ablamızın mesai arkadaşları olarak kabrine çiçek bıraktık, dualar ettik. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun” dedi.