bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ameliyat olan çocuklara ’Cesur Çocuk Sertifikası’
SAĞLIK // 10 Ekim 2016 Pazartesi 17:55 // Güncelleme: 10 Ekim 2016 Pazartesi 17:55

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzm.Dr. Alaiddin Domaç, hastanelerinde ameliyat olan çocuklara moral olsun diye "Cesur Çocuk Sertifikası" veriyor.

Ameliyat olan çocuklara ’Cesur Çocuk Sertifikası’
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde görevi başladığından bugüne birçok yeniliklere imza atan Başhekim Uzm.Dr. Alaiddin Domaç, 18 yaş altı çocuk hastalara hizmet veren hastanelerinde ameliyat olan çocuklara üzerinde, "Hastanemizde geçirdiğin ameliyat ve tedavi sürecinde göstermiş olduğun cesaret ve uyum yaklaşımından ötürü tebrik ediyor, Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları Hastanesi’nin yönetimi ve tüm çalışanları adın vatanına, ailesine, insanlığa faydalı, sağlıklı, başarılı, mutlu, uzun bir ömür diliyoruz" yazılı kendi imzası bulunan sertifika ve hikaye kitabı veriyor.

Başhekim Uzm.Dr. Alaiddin Domaç, "Çocukların ameliyathane ve ameliyat korkularını yenmek için onlarla birlikte olmak istedik. Bunun için de ’Cesur Çocuk Sertifikası’nı düzenledik. Çocuklarımıza ameliyat olduktan sonra onlara bugünün hatırası olarak çocuk çocuk sertifikası ve okumaları için çeşitli hikaye kitapları veriyoruz" dedi.

Başhekim Domaç’ın elinden Çocuk Çocuk Sertifikası’nı alan çocuklar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.