bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor
SAĞLIK // 14 Mart 2017 Salı 11:07 // Güncelleme: 14 Mart 2017 Salı 11:07

Samsun’da “14 Mart Tıp Bayramı” nedeniyle Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor
Samsun Tabip Odası, Samsun Eczacılar Odası, Samsun Veteriner Hekimleri Odası, Samsun Diş Hekimleri Odası ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinin katılım sağladığı törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından çelenk sunumu yapıldı.

Çelenk sunumundan sonra konuşma yapan Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan, “Bugün 14 Mart. Tıp mesleğinin bilimselliğe yönelişinin 190. yılı. Bugünü hekimlik mesleğiyle ilgili, sağlık ortamıyla ilgili Türkiye’de yaşanan sorunların dile getirildiği bir gün olarak düşünüyoruz. Tabii ki Türkiye’de sağlık ortamında pek çok sorunumuz var. Bu yıl öne aldığımız konuların başında, hastaya yeterli süre ayrılması ve çalışırken ve emeklilikte insancıl bir ücret geliyor. Daha önemlisi de şiddetin sona ermesi konusudur. Sağlık sistemiyle ilgili şuana kadar meydana gelen gelişmelerin neticesidir bu. Sistemle ilgili düzeltmelerin yapılmadığı bir ortamda, biz şiddetin önleneceğini düşünmüyoruz. Biz bugün sağlık çalışanlarıyla ilgili ve Türkiye sağlık ortamıyla ilgili sorunlarımızı dile getirmeye devam edeceğiz. En azından 14 Mart’ın bunları dile getirmemiz için bir aracı olduğunu düşünüyoruz” dedi.
14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor
14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor