bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zarrab davasında yeni tanıktan 1 numara iddiası
GÜNCEL // 11 Aralık 2017 Pazartesi 23:05 // Güncelleme: 11 Aralık 2017 Pazartesi 23:05

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davaya bugün de devam edildi. Hüseyin Korkmaz, 'Birinci ve ikinci grupların üzerinden, Reza Zarrab'ın 1 numara diye tanımladığı bir kişi daha olduğunu tespit etmiştik' ifadelerini kullandı.

Zarrab davasında yeni tanıktan 1 numara iddiası

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davaya bugün de devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen eski Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz, 'Birinci ve ikinci grupların üzerinden, Reza Zarrab'ın 1 numara diye tanımladığı bir kişi daha olduğunu tespit etmiştik' ifadelerini kullandı.

1 NUMARA DİYE TANIMLADIĞI BİR KİŞİ DAHA VARDI'

İstanbul'da çalışırken Reza Zarrab ve Hakan Atilla ile ilgili soruşturmayı yöneten ekibin amiri olduğunu söyleyen Korkmaz, 'Soruşturmanın ana hedefi, Reza Zarrab liderliğindeki örgüttü. Bu örgütle çatı ilişkisi içinde olan grupları tespit etmiştik. Zafer Çağlayan ve Süleyman Aslan Zarrab ile birinci grupta yer alıyorlardı. Muammer Güler ikinci grubun lideriydi... Üçüncü grubun liderliğini de Taha Ahmet Alacacı yapıyordu. Birinci ve ikinci grupların üzerinden, Reza Zarrab'ın 1 numara diye tanımladığı bir kişi daha olduğunu tespit etmiştik' dedi.

ATİLLA'NIN AVUKATLARINDAN İTİRAZ

Atilla'nn avukatları, Korkmaz'ın tanıklığına, 17-25 Aralık döneminde ele geçirilen belge ve fotoğrafların güvenilirliğine ve geçerliliğine itiraz etti. Korkmaz, soruşturmanın teknik ve fiziki takip yöntemi ile yapıldığını, soruşturma genişledikçe Barş Güler, Salih kaan Çağlayan, Hikmet Tümer, Özgür Özdemir, Onur Kaya, Mustafa Behçet Kaynar gibi isimlerin de dosyaya eklendiğini söyledi.