bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle buluştu
GÜNCEL // 7 Eylül 2018 Cuma 17:21 // Güncelleme: 7 Eylül 2018 Cuma 17:21

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Şehit ve gazilerimize, ailelerine minnet ile şükran borçluyuz. Onların yanında olamıyorsak kalbimizin bir yanı eksik kalmıştır" dedi.

Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, şehit ve gazi aileleriyle 'Sevgi Buluşması'nda bir araya geldi.

Sevgi Kafe'de şehit aileleri ve gaziler onuruna kahvaltı programını düzenleyen Milletvekili Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, EMŞAV Başkanı Bilal Erim, Harp Malulleri  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Polis Emeklileri Dernek Başkanı Sadık Aydın, şehit aileleri ve gazilerle buluştu.


"HER BULUŞMAMIZ SEVGİDİR"


Şehit aileleri ve gazilerle buluşma programlarını devam ettiren Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada her zaman yanlarında oldukları  şehit ailelerinin ve gazilerin  hakkının ödenemeyeceğini ifade etti.

Milletvekili Yılmaz,  gerçekleşen etkinliğin bir 'Sevgi Buluşması' olduğunu belirterek, "Biz birbirimize sevgiyle, gönülden bağlıyız. Şehitlerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Bunun için her buluşmamız sevgidir, muhabbettir, birlikteliktir. Sizler için ne yapsak azdır. Bu vatan için, ülke için gösterdiğiniz büyük fedakarlıklar hiç bir zaman ödenemez." dedi.


"BİRLİKTELİĞİMİZ TÜM KİRLİ OYUNLARI BOZACAKTIR"


Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarihe adını yazdırmış büyük kahramanlar sayesinde kurulduğunu ve yine onlar sayesinde ilelebet yaşayacağını belirten Yılmaz, "Bizim vatan evlatlarımızın kahramanlıkları hiç bir zaman bitmez. Ülkemiz üzerinde hala büyük kirli oyunlar devam ediyor. Analarımızın, vatan evlatlarımızın duası, kahramanlarımızın büyük inancı, fedakarlığı, hepimizin birlik ve beraberliği tüm kirli oyunları bozacaktır. Bizde kahramanlar bitmez. Biz el ele gönül gönüle olduktan sonra  her türlü zorluğu aşar, kirli oyunları bozarız. Vatanımızdan başka gidecek hiç bir yerimiz yok. Şehit ve gazilerimize, ailelerine her zaman minnet ve şükran borçluyuz. Onların yanında olamıyorsak  kalbimizin bir yanı eksik kalmıştır." diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril ise, milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'ın her zaman şehit aileleri ve gazilere özel ilgi gösterdiğini, yanlarından ayrılmadığını, gösterdiği özverili gönülden yaklaşımların herkesin gölünde yer ettiğini kaydetti.

Daha sonra Milletvekili Yılmaz, tüm şehit ailelerinin masasına giderek sohbet etti, ardından Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nın (EMŞAV) yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle buluştu
Yılmaz, şehit aileleri ve gazilerle buluştu