bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yılın Hemşireleri Ve Ebeleri Ödüllerini Aldı
GÜNCEL // 26 Mayıs 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 26 Mayıs 2015 Salı 00:00

Ebeler ve Hemşireler Haftası dolayısıyla Türkiye Ebeler ve Hemşireler Derneği Genel Merkezi tarafından yılın ödülüne layık görülen Samsun’daki hastanelerde görevli 3 ebe ve hemşire düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Yılın Hemşireleri Ve Ebeleri Ödüllerini Aldı
Genel merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Ebeler ve Hemşireler Derneği tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli hemşire Zeynep Kahvecioğlu "Eğitim ve bilişim" dalında, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görevli ebe Hatice Özdemir "Yılın Ebesi" dalında, Gazi Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Hatice Kutaş da "Yoğun bakım hemşiresi" dalında Türkiye’de yılın ebe ve hemşireleri seçilerek ödüle layık görüldüler.

Ankara Çukuranbar Amade Davet Salonu’nda dün düzenlenen ödül törenine Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Eyüp Gümüş, Türkiye Ebeler ve Hemşireler Derneği Genel Başkanı Kadriye Gülseren, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, dernek genel merkez üyeleri ve davetliler ile ödül alan hemşire ve ebeler katıldı.

Yılın ebe ve hemşiresi seçilenlere düzenlenen törenle ödüllere verildi.