bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
YEPAŞ'a zam protestosu
GÜNCEL // 29 Kasım 2018 Perşembe 14:16 // Güncelleme: 29 Kasım 2018 Perşembe 14:16

Samsun'da elektrik zamlarına protesto etmek için elektrik şirketi YEPAŞ'ın önünde toplanan Halkevleri üyeleri, "Krizin faturasını bizler değil, krizin sorumluları ödesin" dedi

YEPAŞ'a zam protestosu

Samsun Halkevleri, son bir yıl içerisinde yüzde 45'e ulaşan elektrik zamlarını protesto etmek amacıyla elektrik perakende satışı yapan YEPAŞ'ın Genel Müdürlük Binası önünde toplandı.

Ellerindeki çeşitli dövizlerle birlikte eylemlerini gerçekleştiren ve şikayet dilekçelerini YEPAŞ yetkililerine veren Samsun Halkevleri üyeleri, döviz kurundaki artıştan dolayı yapılan zamların, kurdaki düşüşe bağlı olarak geri çekilmesi gerektiğini savundu.


'SORUMLUSU İKTİDARDIR'


Halkevleri üyeleri, "Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zamlar, yıllardır sürdürülen dışa bağımlı enerji politikalarının sonucudur. Yine yapılan zamlar, özelleştirme politikaları adı altında dış borçla büyütülen enerji sektörünün de içine girdiği krizin göstergesidir. Krizin sorumlusu üretimi bitirip, memleketi ithalata bağımlı hale getiren, ekonomiyi dolara bağımlı hale getiren AK Parti Hükümeti'dir. Bu krizin bedelini krizin sorumluları ödesin, bizler değil. İnsanların en temel ihtiyaçlarına yapılan zamlar derhal geri çekilmelidir" dedi.

hedefhalk.com