bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yakakent'te ceviz fidanı dağıtıldı
GÜNCEL // 21 Mart 2018 Çarşamba 14:52 // Güncelleme: 21 Mart 2018 Çarşamba 14:52

Yakakent Belediyesi tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü vesilesiyle düzenlenen Ceviz Fidanı Dağıtım Töreni düzenlendi.

Yakakent'te ceviz fidanı dağıtıldı

Yakakent Belediyesi tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü vesilesiyle düzenlenen Ceviz Fidanı Dağıtım Töreni düzenlendi. Programa Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu,İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Yakakent Kaymakamı Selin Sarı, STK Temsilcileri, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ALIN TERİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİRİM


Programda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Tarım kadın ve erkeği ile emektir, alın teridir, üretimdir. Çiftçimizde de alın teri ve emeği ile üreterek tarımı yaşatan ve değer katandır. Soframızın bereketi çiftçimizin alın teridir diyerek çıktığımız yolda desteklerimizle daima üreticilerimizin yanındayız. Çiftçimiz gerçekten bizim için çok önemli. Ben de bir çiftçi, rençber çocuğuyum. Alın terinin ne olduğunu bu bakımdan çok iyi biliyorum. Herkes alın terine karşı bizim dönemimizde gösterilen pozitif ayrımcılığı görmesi lazım" dedi. 15 bin adet ceviz fidanının dağıtımının yapıldığı törende yer almaktan mutluluk duyduğunu da belirten Yılmaz, "Bu coğrafya bize büyük bereket veriyor Yüce Mevla’m muhteşem bir hazine vermiş. Bize düşen de bu hazineyi nimete dönüştürmek, şehrin kalkınmasına dönüştürmek. Biz Çarşamba ve Bafra Ovaları gibi bereketli iki büyük ovaya sahip tarım şehriyiz. Bu bereketli toprakları daha iyi kullanmak, suyumuzu daha iyi kullanmak, toprağı suyla daha iyi birleştirmek gerekir. Bugün burada dağıtımı yapılan ceviz fidanı desteği de çok güzel ve hayırlı bir iş. Bu hayırlı işin içinde olmaktan büyük mutluluk duydum" diye konuştu.
Program protokol üyeleri tarafından ceviz fidanlarının çiftçilere dağıtımı ile sona erdi.

Yakakent'te ceviz fidanı dağıtıldı
Yakakent'te ceviz fidanı dağıtıldı