bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Virüs savaşçılarına teşekkür belgesi
GÜNCEL // 4 Ağustos 2020 Salı 15:20 // Güncelleme: 4 Ağustos 2020 Salı 15:20
Virüs savaşçılarına teşekkür belgesi
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, koronavirüs salgını ile mücadele ve ardından başlayan yeni normalleşme dönemlerinde halk sağlığı için tam zamanlı mesai yapan belediye emekçilerine teşekkür belgesi verdi. Emekçilere seslenen Başkan Deveci, “Sizin ne iş yaptığınızı, ne kadar riske girdiğinizi, toplumun sağlığını korumak için kendi sağlığınızı riske attığınızı biz biliyoruz” dedi.

Pandemi döneminde sahada görev yapan Atakum Belediyesi emekçilerinin çok önemli bir görev yaptığını belirten Başkan Deveci, “Bizim de dünyanın da alışkın olmadığı, bilmediği bir süreç yaşıyoruz. Her birimizin hayatı ayrı ayrı tehlikede. Bu risk hala devam ediyor. Sağlık çalışanlarından sonra belediye çalışanlarının bu süreçteki görevi hem hissedilir ölçüde önemli hem de riskli. Belediye çalışanlarının normal koşullarda görevi halkı memnun etmek. Bir de üstüne böyle sağlık sorunları ortaya çıktığında toplumun sağlığını güvence altına almak belediye çalışanlarına ek bir görev yüklüyor. Bu süreçte sorumluluk alarak, hayatını riske atarak toplum sağlığı için çalışan arkadaşlarımıza ne kadar önemli bir görev yaptıklarını hissettirmemiz gerekiyor. Yapmış olduğumuz belgelendirme o anlama geliyor. ‘Sizin ne iş yaptığınızı, ne kadar riske girdiğinizi, toplumun sağlığını korumak için kendi sağlığınızı riske attığınızı biz biliyoruz’ anlamını taşıyor bu belgeler. Böyle kabul etmenizi istiyorum. Bunu Türkiye kamuoyu da Samsun kamuoyu da böyle bilsin istiyorum” diye konuştu.

 

Atakum Belediyesi’nin sosyal dayanışma çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Cemil Deveci, “Virüs sürecinin devam edeceği öngörülüyor. Önümüzdeki günler belki daha zor geçecek. Türkiye’nin ekonomik zorlukları var. Onun için bizim sosyal dayanışma projemiz devam edecek. Evlerin içinde yaşanan sıkıntıları biz hissediyor, biliyor ve çözüm üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İçinizde hem gönüllüler hem de belediyenin sosyal alanlarında çalışan arkadaşlarımız var. Bugüne kadar uyum içinde geldiniz. Bundan sonra da aynı şekilde görevinizin başında olacağınıza inanıyorum. Çünkü biz insana, sağlığa, kente hizmet ediyoruz. Kutsal bir görev yapıyoruz. Bunun karşılığı ne maaş, ne belge, ne aferin, ne de sırtını sıvazlama. Bunun bir karşılığı yok” ifadelerini kullandı.