bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Vietnam İstatistik Kurumu İle İşbirliği
GÜNCEL // 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00 // Güncelleme: 11 Haziran 2015 Perşembe 00:00

Vietnam İstatistik Kurumu ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) arasında işbirliği başlatılması çerçevesinde, TİKA ve Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) uzmanlarından oluşan bir heyet Mayıs ayı içerisinde Wietnam’a çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Vietnam ve Türkiye arasında 2014 yılında gerçekleştirilen VI. KEK Toplantısında alınan karar uyarınca Vietnam İstatistik Kurumu ile TİKA arasında işbirliği başlatılması çerçevesinde, TİKA ve TÜİK uzmanlarından oluşan bir heyet Mayıs içerisinde Wietnam’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Vietnam İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Mr. PhamQuangVinh ve ilgili tüm daire başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen görüşmelerde; TİKA ile işbirliği yapmak isteyen Vietnam İstatistik Kurumu yetkilileri, Türkiye’nin sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikiminden faydalanmak istediklerini ifade etti.

Temmuz ayında imzalanması planlanan İşbirliği Protokolünün ardından, Vietnam İstatistik Kurumu personeline yönelik olarak “İnsan Kaynakları Yönetimi, Personel Eğitimi, İstatistik Kanunu ve Yasal Düzenlemeler, Ulusal Anket Programı, İstatistiksel Raporlama Sistemi ve Veri Yayımlama Politikaları” alanlarında eğitim programları başlatılacak.