bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Vatandaşların kuyruk çilesi
GÜNCEL // 27 Ağustos 2018 Pazartesi 16:29 // Güncelleme: 27 Ağustos 2018 Pazartesi 16:29

9 günlük tatilin sona ermesinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarında mesai başlarken, tatil boyunca su faturasını ödeyemeyen vatandaşlar, sıcak havaya rağmen SASKİ'nin gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu

Vatandaşların kuyruk çilesi

Kurban Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatilin sona ermesinin ardından vatandaşlar günlük yaşantılarına döndü. Uzun süren tatil sonrasında kamu kurum ve kuruluşlarında da mesai başlarken, 9 gündür su faturasını ödeyemeyen vatandaşlar da kamu kurum ve kuruluşlarının şehir merkezindeki gişelerine akın etti.


UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU


Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan SASKİ Tahsilat Bürosu'nda mesainin ilk günü uzun kuyruklar oluştu. Su faturalarını ödemek için sıraya giren vatandaşlar, sıcak havada uzun süre beklemek zorunda kaldı. İki kişinin tahsilat yaptığı gişede vatandaşlar, memurlara ve SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu'na tepki gösterdi.


DAHA ÇOK GİŞE İSTİYORUZ


Uzun kuyrukları fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar, "Bayram sonrası su faturası ödemek için geldik. SASKİ'nin meydan şubesinde iki kişi çalışıyor. Sıcak havada uzun süredir bekliyoruz. Tatil bitti vatandaşın kuyruk çilesi başladı. SASKİ Genel Müdürlüğü Atakum'da. Merkezde ise şube sayısı bir iki tane. Genel Müdür Kamil Demircioğlu'na sesleniyoruz. Şehirde yoğun nüfusun olduğu bölgelere gişe yapılmasını istiyoruz" dediler.


hedefhalk.com