bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Usta: Bizim işimiz yıkmak değil yapmak
GÜNCEL // 27 Mart 2019 Çarşamba 11:25 // Güncelleme: 27 Mart 2019 Çarşamba 11:25

Samsun Milletvekili, Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta Canik ilçesinde esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Usta: Bizim işimiz yıkmak değil yapmak

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta seçim çalışmaları kapsamında Canik ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. İlk olarak Belediye Evleri mahallesini ziyaret eden Usta, esnaf gezisini sanayide yaptığı coşkulu mitingle sonlandırdı.

 

Sanayi esnafını yanıltmaya yönelik söylemlerde bulunan adaylara seslenen Usta "Sizin arkadaşınız sanayiyi yıkmak istediğinde siz bakan değilmiydiniz? Siz milletvekili değilmiydiniz? Ben sanayi yıkılmasın diye tek başıma mücadele ederken benim yanımda kimse yoktu. Benden başka kimse sanayi esnafına sahip çıkmadı. Şimdi çıkmışlar sanayiye şunu yapacağız, sanayiye bunu yapacağız..

Zamanında bakanken neden yapmadınız? Milletvekili iken neden Gülsan için çabalayan Erhan Usta'ya destek olmadınız? O zaman yapmayan şimdi yapacakmış. Sizin işiniz yıkmak, yapmak benim işim. Samsun ismini ağzınıza almamışsınız milletvekilliğiniz döneminde, Canik ismini, Gülsan Sanayi Sitesi'nin ismini bir kere ağzınıza almamışsınız. Şimdi vaatleri sıralıyorsunuz. Geçmişte ne yapıtınız da şimdi ne yapacaksınız." dedi.