bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ücretsiz poşet uygulaması pazarcıları memnun etti
GÜNCEL // 10 Ekim 2019 Perşembe 11:38 // Güncelleme: 10 Ekim 2019 Perşembe 11:38

Temiz İlkadım için İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçen haftanın belirli günlerinde kurulan semt pazarı esnafının bulunduğu satış yerlerinin temiz ve sağlıklı kalmasının hedeflendiği ücretsiz çöp poşet uygulaması hem ilçe halkının takdirini topluyor hemde yerel yönetimlere örnek oluyor.

Ücretsiz poşet uygulaması pazarcıları memnun etti

İlkadım  Belediyesi ilçe genelinde kurulan semt pazarlarına yönelik başlattığı ''Temiz Bir İlkadım İçin El Ele'' sloganıyla hayat bulan ''Çöp Poşet'' uygulaması vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.Uygulama hakkında açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım'ı örnek pazar yerlerine sahip bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımız sürdürüyoruz''dedi.


''Uygulamaya duyarlılık gösterenlere teşekkür etti''


Hayata geçen uygulama ile kurulan halk pazarının ardından oluşan çöplerin toplanmasına yönelik çöp poşet uygulaması ile esnafa ücretsiz çöp poşeti dağıtarak çöplerin düzenli bir şekilde toplanmasını sağlanıyor. Öncelik olarak ilçe genelinde açılan sebze ve meyvecilerin bulunduğu alanda başlatılan poşet dağıtımının Pazar tamamlandığında olumlu sonuçlandığını ve esnafın çöplerini poşete koyarak tezgahının yerine bıraktığını belirten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan''Sabah dağıttığımız poşetlere pazar bittiğinde esnafımız  çöplerini koyuyorlar ve görevli arkadaşlarımız da daha düzenli bir şekilde çöpler dağılmadan toplanması sağlanıyor.Bu konuda duyarlılık gösteren esnafımıza teşekkür ediyor ve bundan sonraki haftalar da da aynı duyarlılıkları göstermelerini diliyoruz''şeklinde konuştu.


''İlçemize modern pazar yerlerini hakim kılacağız''


İlkadım ilçemizde halkımızın kurulan halk pazarlarında rahat ve huzurlu bir alışveriş yapmasın adına çöp poşet uygulaması ile temiz pazar yerlerini ilçe halkına sunmayı hedeflediğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;''Uygulamanın zamanla oturdukça pazarcı esnafının da rahatlayacağını ifade etti.Şuan ilçemiz sınırları içindeki mevcut pazar yerlerinin yetersiz olduğunun farkındayız. Modern pazar yerleri inşa etmeliyiz. Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarımız buna layıktır. Projelerimiz, düşüncelerimiz var. İlkadım'ı örnek pazar yerlerine sahip bir ilçe haline getirmek için çalışmalarımız sürdürüyoruz''şeklinde konuştu.