bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
TÜBİTAK 77 proje getirdi
GÜNCEL // 1 Temmuz 2020 Çarşamba 01:18 // Güncelleme: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 01:18
TÜBİTAK 77 proje getirdi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yetkilileri Samsun'da yapılması planlanan projeler hakkında Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile fikir alışverişinde bulundu.


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine kente gelen TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Makaracı ve TÜBİTAK Enstitüleri'nin araştırmacıları; gıda, gen mühendisliği, kimyasal teknoloji, yer ve deniz bilimleri, enerji, malzeme, çevre ve temiz üretim ile endüstriyel hizmetler konularında sunum gerçekleştirdi. Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve bürokratlar yer aldı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Samsun'un iklim ve toprak yapısının, tıbbi ve aromatik bitki üretimi için son derece elverişli olduğunu belirterek, “Çiftçilerimizle birlikte yerli üretim yapmayı hedefliyoruz" dedi.


TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Makaracı ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hangi çalışmalara imza atacaklarını tespit etmek üzere kente geldiklerini ve 77 adet konuyu getirdiklerini ifade etti.