bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tok: Doğaya sahip çıkıyoruz
GÜNCEL // 3 Ekim 2018 Çarşamba 17:51 // Güncelleme: 3 Ekim 2018 Çarşamba 17:51

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptıkları projelerle doğaya ve yeşile sahip çıktıklarını belirterek, “Yaptığımız her projede önceliğimiz tabiatın korunması” dedi.

Tok: Doğaya sahip çıkıyoruz

İlkadım Belediyesinin doğaya ve yeşile sahip çıkan projeleri beğeni toplarken en güzel örneklerden biri haline gelen Mamur Dağı Mesire alanı yaz boyunca vatandaşların doğal hayatla buluşma alanları haline gelirken ekstrem sporların da merkezi oldu.


“ÇOCUKLARI DOĞAYLA TANIŞTIRIYORUZ”


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından düzenlenen, d
ağlık ve yeşil arazinin çoğunlukta olduğu, içinde yaylaların, derelerin ve doğal bitki örtüsünün bulunduğu tipik bir dağ yerleşkesi olan Mahmur Dağı Mesire Alanı vatandaşların aileleri ile birlikte huzur içerisinde zaman geçirmelerine imkan tanıyor. Yanı sıra doğanın doğal dokusuna hiçbir zarar verilmeden planlanarak yediden düzenlenen mesire alanı çocukların da doğayla tanışmalarına vesile oluyor.


“DOĞAYA VE YEŞİLE SAHİP ÇIKIYORUZ”


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı projelerle doğaya ve yeşile sahip çıktığını vurgularken; “Beton yapıların hızla çevreyi sardığı günümüzde doğayı ve yeşili koruyarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak en büyük önceliklerimizden biridir. Bu düşüncelerle park ve bahçelerimizde gerçekleştirdiğimiz yeşillendirme çalışmalarımızın yanı sıra mamur Dağı Mesire alanımızla da vatandaşlarımızı doğayla ve yeşilin binlerce tonuyla buluşturuyoruz. Her yıl vatandaşlarımızla Mamur Dağı Şenliklerinde bir araya geliyoruz ve doğanın güzelliğini birlikte yaşıyoruz. Bunun yanı sıra doğa sporları ve ekstrem sporlar için de eşsiz bir alan haline gelen alanımız spor severleri yaz kış ağırlamaya devam ediyor. Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz ışığında tüm projelerimizde doğaya olan saygımızı yitirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Tok: Doğaya sahip çıkıyoruz