bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Togar: Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz
GÜNCEL // 24 Kasım 2016 Perşembe 14:52 // Güncelleme: 24 Kasım 2016 Perşembe 14:52

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini söyledi.

Togar: Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz
Samsun Tonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı ziyaret ettiler. Togar’ı makamında ziyaret eden Samsun Tonyalılar Derneği Başkanı Muhammet Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Yunus Lermi, Ali Birinci, İbrahim Köksal ve Abdullah Lermi derneğin işleyişi ve faaliyetleri hakkında başkan Togar’a bilgiler aktardılar.

Sivil toplum kuruluşlarının kültürel ve sosyal birçok alanda yürütmüş olduğu faaliyetleri önemsediklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Sivil Toplum Örgütleri yerel ve ulusal birçok alanda birlikte hareket ederek ülke gündemine dair belirgin kararlara yön vermektedirler. Yine yapmış oldukları faaliyetlerle üyeleri arasında yardımlaşma, kaynaşma ve dayanışmanın dışında kültürel çalışmalarla kültürlerini yaşatmak ve gelecek nesillerine aktarma gayesi içindedirler. Samsun Tonyalılar yardımlaşma ve dayanışma derneği de kendi kültürünü yaşatmak ve üyeleri arasındaki iletişimi sağlamak maksadıyla kurulmuş bir dernek olarak güzel çalışmalar yürütmektedir. Nazik ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Muhammet Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.