bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tim, 20 yıl sonra Vezirköprü’de buluştu
GÜNCEL // 25 Temmuz 2017 Salı 11:35 // Güncelleme: 25 Temmuz 2017 Salı 11:35

Van Jandarma Komando Taburunda 1997 yılında askerlik yapan ve aynı timde görev alan asker arkadaşları 20 yıl sonra Samsun’un Vezirköprü ilçesinde buluştu.

Tim, 20 yıl sonra Vezirköprü’de buluştu
Sosyal medya üzerinden birbirlerine ulaşan 1976/4 devreler Vezirköprü ilçesinde bir araya geldi. Köprülü Mehmet Paşa Parkı’nda birbirleriyle hasret giderip askerlik anılarını paylaşan devrelerin o dönem Kuzey Irak’taki sınır ötesi "Çekiç Harekatı’’ operasyonunda görev aldığı belirtildi. Buradaki yaşadıkları anılarını anlatan devreler daha sonra Kunduz Dağı’nda 2 gün boyunca kamp kurup eğlendi. Ardından Şahinkaya Kanyonu’nu ve Vezirköprü’nün tarihi yerlerini ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

İstanbul, Mersin, Adana, Bolu, Elazığ ve Uşak’tan gelen 76/4 devreler görev verilmesi halinde vatan için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirttiler. 76/4 tertipler adına konuşan Suat Pala, "Sosyal medya üzerinden birbirlerimize ulaştık ve Samsun’un Vezirköprü ilçesinde buluşma kararı aldık. 15 kişilik timden ilk buluşmada 8 kişi bir araya geldik. Allah nasip ederse ikinci buluşmada 15 kişiyi tamamlamayı düşünüyoruz. Bundan sonra her yıl bir araya gelerek bu buluşmayı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.
Tim, 20 yıl sonra Vezirköprü’de buluştu