bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Teknofest hazırlıkları
GÜNCEL // 9 Haziran 2022 Perşembe 19:29 // Güncelleme: 9 Haziran 2022 Perşembe 19:29
Teknofest hazırlıkları

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan TEKNOFEST 2022 için hazırlıklarını sürdürüyor. Festival kapsamında çeşitli etkinliklerin düzenleneceği yerlerden biri olan Doğu Park Amfitiyatro alanını bakıma alan belediye ekipleri, iklim şartlarından dolayı çürüyen ahşap oturakları onararak yeniledi.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2022’ ye ev sahipliği yapacak Samsun’da heyecan artıyor. Kentin ulusal ve uluslararası tanıtımında önemli rol oynayacak festival, ilk ve orta öğretim ile lise öğrencilerinin eğitimlerinin yanı sıra bilgi ve iletişim teknolojileri alanında gelişmelerinde büyük katkı sağlayacak.

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivali kentin turizminin gelişmesi için önemli fırsat gören Samsun Büyükşehir Belediyesi, alt yapı hizmetlerini hızlandırdı. Akıllı Şehir Trafik Güvenliği projesinden çevre düzenlemelerine kadar belediye ekipleri, her alandaki faaliyetlerini titizlikle yürüterek TEKNOFEST’e yetiştirmeye çalışıyor.