bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tekkeköy teyakkuzda
GÜNCEL // 16 Şubat 2021 Salı 17:54 // Güncelleme: 16 Şubat 2021 Salı 17:54
Tekkeköy teyakkuzda

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde karla mücadele çalışmaları devam etti. Belediye ekipleri kapalı yolların açılmasında seferber olurken, sokak ve yabani hayvanlar unutulmadı, sosyal yardım ekipleri de ara vermeden çalışmalarına devam etti. 

TUZLAMA YAPILDI

Fen işleri, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine ait tüm personelin karla mücadele çalışmalarında aktif görev aldığını belirten Başkan Togar, “İş makinelerimizin yolları ulaşıma açmasının ardından tuzlama aracı ve personelimiz buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kaldırımlardaki kar ve buzlarda ekiplerimiz tarafından temizlendi. Kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece- gündüz demeden tüm personelimiz ve araçlarımızı seferber ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık” diye konuştu.


HAYVANLAR UNUTULMADI

Yoğun kar yağışından etkilenen hayvanları unutmadıklarına değinen Başkan Togar, “Dağlara buğdaylar serpin. 'Müslüman ülkede kuşlar aç' demesinler.” Hz Ömer (r.a.) bu emri kendimize vazife edinerek kış şartlarında yem bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının ve kuşların beslenmesinin yanında sokak hayvanlarının beslenmesi için kendi tesislerimizde kendi ekiplerimiz tarafından yapılan ve ilçemizin merkezinden kırsalına kadar her yere konuşlandırdığımız beslenme noktalarına yemleri ve mamaları koyduk” dedi.


SOSYAL YARDIM EKİPLERİ

Sosyal yardım çalışmalarının her türlü hava şartına rağmen aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Başkan Togar, “Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin dört bir yanında yemek yapamayacak durumdaki yaşlılarımız, ihtiyaç sahipleri ve korona virüsü nedeniyle evde karantinada olan vatandaşlarımıza her türlü hava şartına rağmen sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca diğer sosyal yardım konularında da ekiplerimiz ihtiyaç sahiplerinin taleplerine anında cevap verdiler” ifadelerini kullandı.