bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tabipler Furtun İçin Yürüdü
GÜNCEL // 1 Haziran 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 1 Haziran 2015 Pazartesi 00:00

Samsun Tabip Odası, yoğun bir katılımla Opr. Dr. Kamil Furtun için yürüyüş düzenleyerek saldırıyı kınadı.

Tabipler Furtun İçin Yürüdü
Öğretmenevi’nden başlayan yürüyüş, İstiklal Caddesi boyunca devam ederek Uğur Mumcu Parkı’nda yapılan basın açıklamasıyla son buldu. Yürüyüşe; Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, hekimler, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonunda Uğur Mumcu Parkı’nda basın açıklaması yapan Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, “Bir kez daha diyerek başlamak zorunda kaldığımız bir açıklamayla önünüzdeyim. Tıp veya hekimlik bir zamanlar tüm mesleklerin en saygı duyulanıydı. Savaşta bile hastanelere, hekimlere saldırılmazken saldırıların en yoğun yaşandığı kurumlar hastaneler; en yoğun yaşandığı meslek grubu ise sağlıkçılar olmuşlardır. Sesimizi siyaset, hukuk ve medya duymalıdır. Bizler de duyacakları frekansa kadar yükseltmeliyiz. Bu umursamazlık son bulmalıdır ve bu şiddet sona erdirilmelidir” dedi.

“HER GÜN 30 SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDET UYGULUYORSUNUZ”

Sağlıkta şiddeti önlemek için acilen gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyleyen Özkan, “Her gün 30 sağlık çalışanına şiddet uyguluyorsunuz ki bu sadece resmi kayıtlara geçen rakamlardır. Siz her saat bir ya da iki sağlık çalışanına şiddet uygularken biz de günde 100 hasta bakıyoruz. Asistanlarımız, hemşirelerimiz, doktorlarımız kesintisiz 24-36 saat görev yapıyor. Şiddete uğramadan, onurlu hekimlik yapacağımız günlerin özlemiyle bütün bu saldırıları bir kez daha lanetliyor meslektaşımız Kamil Furtun’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

Tabipler Furtun İçin Yürüdü
Tabipler Furtun İçin Yürüdü
Tabipler Furtun İçin Yürüdü
Tabipler Furtun İçin Yürüdü