bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Soylu Dur Durak Bilmiyor
GÜNCEL // 3 Haziran 2015 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 3 Haziran 2015 Çarşamba 00:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, partisinin Maçka, Şalpazarı ve Çarşıbaşı mitinglerine katıldı.

Soylu Dur Durak Bilmiyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Türkiye’de son 13 yılda çok önemli işler yapıldı. Bu 13 yıllık işleri yıkmak için 130 yıllık baskı yapıyorlar” dedi.

Soylu, mitinglerde yaptığı konuşmalarda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘sarayda altın tuvalet var’ diye bir iddia ortaya attığını belirterek, “Bu bugünün yalanı değil. Böyle bir iftira alçaklıktır. Bütün kutsalların üzerine yemin ederek söylüyorum. Hep aynı anlayışı ortaya koyuyorlar. Rahmetli Menderes ile ilgili de aynı yalanları, iftiraları atmışlardı” diye konuştu.

Soylu, AK Parti’ye karşı hep beraber bir araya gelindiğini dile getirerek, “Selahattin Demirtaş sevgilisi kesildiler. Sabah akşam Selahattin Demirtaş diyorlar” ifadelerini kullandı.

Muhalefette bir telaş olduğunu da anlatan Soylu, şöyle devam etti:

“Türkiye yeni anayasa yaparsa, yeni anayasa yolculuğuna çıkarsa, Türkiye bu yolculuğu sürdürürse, onlar için Türkiye’yi tekrar ele geçirme hayali ortadan kalkar. Ya arabayı yokuştan devirecekler, ya da araba yep yeni Türkiye yolculuğuna devam edecek. Türkiye’de son 13 yılda çok önemli işler yapıldı. Bu 13 yıllık işleri yıkmak için 130 yıllık baskı yapıyorlar. Bu baskıyı sona erdirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bizim bir derdimiz var. Bizim derdimiz halkımızın derdi. Halkımıza hizmet etmek için yolumuza devam ediyoruz.”

Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu kesmek için çok uğraşıldığını ifade ederek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni Türkiye yolunun hangi hilelerle, hangi sinsi planlarla bozulmak istendiğini, ortaya büyük planlar konmak istendiğini biliyoruz ama beceremediler. Darbe planı yaptılar, AK Parti’ye kapatma davası açtılar, gezi olaylarını çıkarttılar, 17-25 Aralık darbe girişimlerinde bulundular. 6-7 Ekim olaylarını çıkarttılar ama beceremediler” şeklinde konuştu.

Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı ile ilgili söylemlerde bulunduğunu da vurgulayarak, “Kılıçdaroğlu, sen ağzına Cumhurbaşkanımızı hiç alma. Senin ağzına darbe, ihtilal, PKK ve KCK ile ortaklık yakışır. Diyor ki ‘Cumhurbaşkanlığı köşkünde altın tuvalet var’ Bakın iftiraya, yalana. Bu iftiralar, bu yalanlar daha önce rahmetli Menderes için de atılmıştı” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de 9 seçimdir milletin ülkedeki vesayet dönemini bitirdiğini kaydeden Soylu, şöyle devam etti:

“Bugün başı açığı da kapalısı da öğretmen de oluyor, doktor da oluyor. Bugün başı açığı da kapalısı da milletvekili oluyor. Buna tahammül edemiyorlar. Türkiye’nin demokratik ve altyapı açıkları kapandı. Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor. Ekonomisi sağlam olduğu için ayaklarının üzerinde duruyor. Türkiye’yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah’a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır.”

Soylu, Selahattin Demirtaş’ın kendisini mahkemeye verdiğini hatırlatarak “Beni mahkemeye vermiş Selahattin Demirtaş. Çok da umrumdaydı. Ey PKK, ey KCK, ey DHKP/C, ey Selahattin Demirtaş, bize vız gelir tırıs gidersiniz. Tezgahı nasıl oluşturmuşlar görüyorsunuz dimi, Gezi olaylarında yıkamadılar, 17-25 Aralık darbe girişimlerde yıkamadılar, 6-7 Ekim olaylarında yıkamadılar, Ekmelettin çatısında yıkamadılar, bugün Selahattin çatısında yıkmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyin” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun döneminin bittiğini savunan Soylu, şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu için son 5 gün. Geçen seçimin altında oy alırsan istifa edecek misin diye çağrı yaptım. Geçen seçimin altında oy alacak ve pazar günü akşamı Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel merkezine dahi gidemeyecek. Gerçi üzülür müyüm, üzülürüm. Nerede bulacağız onun gibi muhalefeti.”

55 günden beri Trabzon’da seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Ekip olarak çok iyi bir çalışma yaptık. İnanıyorum ki sizin büyük desteğinizle Ankara’ya çok güçlü gideceğiz. Daha önce paylaştığımız dev projelerimizi Trabzon için hayata geçireceğiz. Trabzon’da bugüne kadar çok güzel işler yaptık. Bundan sonra da bu yatırım ve hizmetler artarak devam edecek. Trabzon’da adeta devrim yapacağız. bu 4 yıl sonunda ise yi ki bunları seçimiş ve Ankara’ya göndermişiz diyeceksiniz. Trabzon’un her sounu çözmek bizim başımızın borcu biz sizlerin emrine amadeyiz" diye konuştu.
Soylu Dur Durak Bilmiyor
Soylu Dur Durak Bilmiyor