bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Siyasette Twitter tartışmaları
GÜNCEL // 14 Ocak 2018 Pazar 13:01 // Güncelleme: 14 Ocak 2018 Pazar 13:01

AK Parti Milletvekili Kurt ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, twitterda tartıştı. 12 Eylül darbesi ile başlayan tartışmada Akcagöz Kurt'a "televizyona çıkalım" dedi, Kurt, "TBMM'de çay içeriz" cevabını verdi.

Siyasette Twitter tartışmaları

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, resmi twiter  hesabından CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ü etiketleyerek "OHAL ile 12 Eylül darbesini bir tutan CHP il Başkanı, 12 Eylül Darbecilerinin partisini kapattığından habersiz sanırım" diye bir tweet attı. Tartışmaya katılan CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, Kurt'a cevap vererek "FETÖ’nün üniversitesinden mezun olan birinden, siyasi tarih dersi almak beni çok duygulandırdı" ifadelerini yazdı.

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'un ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün sosyal medya tartışmasına takipçileri tanıklık ederken tartışma büyüyerek devam etti. AK Partili Kurt, CHP'li Akcagöz'ün tweetine karşılık olarak "O kadar düşünüp bulabildiğin cevap bu mu. FETÖ'nün peşine takılıp onun söylemleriyle oy devşirmeye çalışan kim..." diyerek yanıt verdi. CHP'li Akcagöz ise, "Sizsiniz elbette.. FETÖ’nün olimpiyatları için özel para bastıran, FETÖ’nün bankasını açmak için sıraya giren, adliyeye mülkiyeye bu yapıyı sokan, Hocaefendi diye övgüler düzen.. Bunların hepsi sizsiniz.. Bizse, yılan dedik, sizi de sokar dedik, anlamadınız.. Anlamak istemediniz" şeklinde cevaplar verdi.

KURT TELEVİZYON TEKLİFİNİ ÇAYA ÇEVİRDİ
AK Partili Hasan Basri Kurt ise son olarak, "FETÖ ile kimin mücadele ettiğini FETÖ yargılamalarında kimlerin avukatlık yaptığını da vatandaş biliyor..12 Eylül 1980 gecesi CHP genel başkanı  neredeydi." şeklinde tweet attı. Akcagöz, bunun üzerine Kurt'a canlı yayında televizyonda tartışma teklifi yaptı. Kurt'ta tivitine gülümseme işaretini kullanarak Akcagöz'ü mecliste çay içmeye davet etti. Akcagöz, teklifinde ısrar etsede, Kurt televizyona çıkma teklifine cevap vermedi.