bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şehitler Memleketlerine Uğurlandı
GÜNCEL // 19 Şubat 2016 Cuma 00:00 // Güncelleme: 19 Şubat 2016 Cuma 00:00

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel, Polatlı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitler Memleketlerine Uğurlandı
Ankara’daki terör saldırısında şehit olan Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel’in cenazesi, sabah saatlerinde GATA’dan alınarak Polatlı’daki baba ocağına getirildi. Baba ocağında alınan helallik sonrası şehidin naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Polatlı Çarşı Camii’ne getirildi. Şehidin cenaze törenine Polatlı Kaymakamı M. Nedim Tunçer, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tümgeneral Osman Ünlü, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, şehidin kardeşleri Cengiz Sertel ile Ediz Sertel, diğer yakınları, silah arkadaşları ve on binlerce vatandaş katıldı. Burada şehit astsubay için dua edilirken, şehidin ailesi ve akrabaları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin halası Leman Sertel, yeğeninin askerlerin elindeki resmini öperek, "Sen babanı çok mu özledin yiğidim. Bizde onu özledik. Bizden ona selam söyle olur mu" dedi.

Şehidin tabutunun başına gelen eşi Serap Sertel ve kızları Zeynep ile Ceren ise, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin 8 yaşındaki kızı Ceren’in "Babacım, beni de al yanına bende yanında olmak istiyorum" demesi cenazedeki herkesi gözyaşlarına boğdu. Şehidin annesi Hatice Sertel fenalık geçirerek hastaneye kaldırılırken, kardeşi Ediz Sertel, "Herkes dik duracak, kimse ağlamayacak" dedi.

Şehidin kızı Ceren Sertel’e Topçu ve Füze Komutanlığı’ndaki bir albayın "Merak etme, biz onlardan intikamı alacağız. Hepsini vuracağım. Artık sen bu vatanın bir kızısın, baban bize emanet etti" sözleri cenazede bulunan herkesi ağlattı.

Şehit Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Cüneyt Sertel’in babası Talip Sertel’in 1994 yılında hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehidin cenazesi, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Polatlı Şehitler Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Şehitler Memleketlerine Uğurlandı