bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şehidin babasına Türk Bayrağı
GÜNCEL // 25 Kasım 2016 Cuma 17:04 // Güncelleme: 25 Kasım 2016 Cuma 17:04

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fırat Kalkanı Harekatı şehidi Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat’ın tabutuna sarılan Türk bayrağını şehidin babasına teslim etti.

Şehidin babasına Türk Bayrağı
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Astsubay Erdal Bolat’ın cenazesi Alaçam Kadıköy Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi. Defin işleminin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidin tabutuna sarılı bayrağı öperek babası Durmuş Bolat’a takdim etti. Şehit babası Bolat da Türk bayrağını öpüp teslim aldı.

Mezarlık çıkışında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Geçlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve askeri erkan acılı aileyi teselli etti.