bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SASKİ’nin 2017 yılı bütçesi 380 milyon TL
GÜNCEL // 28 Kasım 2016 Pazartesi 15:36 // Güncelleme: 28 Kasım 2016 Pazartesi 15:36

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2017 mali yılı tahmini bütçesi 380 milyon TL olarak onaylandı.

SASKİ’nin 2017 yılı bütçesi 380 milyon TL
Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Kurulu 2016 yılı 6. birleşiminin birinci oturumu Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında yapılan SASKİ Genel Kurulu’nda gündem maddelerinden biri olan 2017 mali yılı gelir-gider bütçesi görüşüldü. Görüşülen bütçede SASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2017 mali yılı gelir-gider bütçesi 380 milyon TL olarak oy birliği ile onaylandı.

Oylama sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, “Başta başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere bütün SASKİ çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. SASKİ’nin yaptığı hizmetler görülmüyor ama hizmetler yoksa da toprağın üzerindeki almış olduğumuz hizmetlerden daha çok hissediliyor. Dolayısıyla biz bu olumsuzluğu hissetmiyorsak SASKİ çalışanlarının ve Samsun halkının başarısıdır. Çünkü Samsun halkından toplanan su paraları ile bu hizmetler hayata geçiriliyor. İş sadece para ile de olmuyor. Aldığınız bu parayı hizmete dönüştürmeniz gerekiyor. Ülkemiz gelişmiş ülkeler seviyesine doğru gidiyor. En doğal hakkımız hava ve sudur. Eksikliklerimiz olabilir. Bu eksikliklerde en kısa zamanda giderileceğini ümit ederek SASKİ çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.