bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMULAŞ ile temiz ve hijyenik yolculuk
GÜNCEL // 19 Şubat 2018 Pazartesi 14:18 // Güncelleme: 19 Şubat 2018 Pazartesi 14:18

SAMULAŞ, bünyesinde bulunan 29 hafif raylı sistem aracı ve 91 otobüs ile Samsun’da Samsun Büyükşehir Belediyesi adına kentiçi toplu taşım hizmeti veriyor

SAMULAŞ ile temiz ve hijyenik yolculuk

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’a bağlı otobüsler ve tramvaylar vatandaşların gönül rahatlığı ile yolculuk yapmalarını sağlamak için her gün düzenli olarak temizleniyor ve belirli periyotlarla ozon gazı ile araçların dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor.

SAMULAŞ Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci, günün 19 saatini Samsunlulara toplu taşımacılık hizmeti vererek geçirdiklerini belirterek. “Tramvay ve Otobüs seferlerimiz sabahları 06.15 itibariyle başlıyor. 23.45’te son seferler yapıldıktan sonra otobüs ve tramvaylarımızın park alanlarına çekilmesi gece saat 1’i buluyor. Toplu taşımacılık hizmeti haricinde ise tramvay ve otobüslerimizin bakım ve temizlik işlemleri yapılıyor. Araç temizliği, iç ve dış temizlik olmak üzere iki aşamada yapılıyor. Dış temizlik, operatörler tarafından otomatik araç temizlik makineleriyle gerçekleştiriliyor. İç temizlikte ise camlar siliniyor, yerler paspaslanıyor, tutamaklar da dahil olmak üzere tüm yüzeyler detaylı bir şekilde temizleniyor. Ayrıca sadece araçlarımız değil, istasyonlarımızda aynı özen ve hassasiyetle temizleniyor” dedi.

Operasyon Müdürü Germi, “Temizlikte özellikle yolcuları rahatsız etmemesi açısından kimyasal bileşeni kokusuz olan temizlik ürünleri kullanılıyor. Mikroplardan arındırmak için anti-dezenfektan temizlik ürünlerinin yanı sıra yaklaşık iki yıl önce ülkemizde ilk kez SAMULAŞ tarafından uygulanmaya başlanan ve yapılan ölçümlerde dezenfeksiyon sonrası araç içinde bakteri miktarında yüzde 90’ı aşan oranlarda azalma sağlayan ozon gazı ile dezenfeksiyon yapılıyor” bilgisini verdi.

SAMULAŞ ile temiz ve hijyenik yolculuk