bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'un gelecek vizyonu olmalı
GÜNCEL // 7 Ocak 2019 Pazartesi 17:02 // Güncelleme: 7 Ocak 2019 Pazartesi 17:02

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile haftalık istişare toplantısını gerçekleştiren Başkan Osman Genç, "Şehrimizin ve yaşayanlarının geleceği için çalışıyoruz. Marka şehir olmak için Samsun'un gelecek vizyonu olmalıdır" dedi

Samsun'un gelecek vizyonu olmalı

Başkan Osman Genç her hafta başında gerçekleştirdiği İstişare Toplantısı'nı bu hafta da ihmal etmedi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Genç, "Bugüne kadar şehrimizi geleceğe daha iyi taşımak için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve projeler üretiyoruz. Hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz. Halkın yaşam standardı yükselmiş, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir hedefliyoruz" dedi.

 

MARKA ŞEHİR OLMAK İÇİN

Marka şehir olmak için şehir vizyonunun önemine işaret eden Başkan Genç, “Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Samsun’un bu yarışın içerisinde olması için mutlaka bir gelecek vizyonu olması gerekiyor. Çünkü bugünün dünyasında ve Türkiye’sinde vizyonu olmayan şehirler ayakta kalamaz ve yarışın içerisinde yer alamaz. Yarının şehrini oluştururken bugünden bu vizyonu kararlılıkla uygulamalıyız. Canik’te yaptıklarımız hep bu anlayışla bu hedef doğrultusundadır” diye konuştu.

 

YAŞAM KONFORUNU ARTIRDIK

Canik'te her alanda yaptıkları yatırımlarla Samsun'un büyüme hedefine de katkıda bulunduklarını dile getiren Genç, "Bizim işimiz halkı memnun etme sanatıdır. Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Bugüne kadar sosyal belediyeciliğin yanısıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırmak için çalıştık, yine şehrimiz için projeler üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

 

7'DEN 77'YE HERKESE HİZMET

Geride kalan 15 yılda Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlara ve yaşlılara olmak üzere 7’den 77’ye herkese yönelik sosyal, kültür, sanat, eğitim, spor gibi birçok proje gerçekleştirdik. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştirdik. Uyguladığımız projelerimiz sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.