bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'da Vahşet
GÜNCEL // 18 Mayıs 2016 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 18 Mayıs 2016 Çarşamba 00:00

Samsun’da bıçaklanarak öldürülmüş ve yakılmış erkek cesedin kimliği tespit edildi.

Samsun'da Vahşet
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi İstiklal Mahallesi Organize Sanayi Sitesi Tekkeköy Deresi’nin denize döküldüğü yerdeki demir yolunun alt kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balıkçılar bıçaklanarak öldürülmüş, üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verilmiş erkek cesedi buldu. Üzeri eski çuval, karton ve naylon ile örtülmüş diz üstünden kafasına kadar kısmen yakılmış olan ve çıplak olduğu öğrenilen gencin vücudunun ön kısmından 2 ve sırtından 1 olmak üzere 3 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. Ceset otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları parmak izin çalışması sonucu öldürülen kişinin 28 yaşındaki Mustafa İnan olduğunu tespit etti. Salıpazarı nüfusuna kayıtlı olan Mustafa İnan’ın öldürülmesiyle ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında olayla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Samsun'da Vahşet
Samsun'da Vahşet