bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'a 100. yıl anıtı teklifi
GÜNCEL // 5 Temmuz 2019 Cuma 14:08 // Güncelleme: 5 Temmuz 2019 Cuma 14:08

Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a gelişi ve milli mücadelenin 100. yılı coşkusunu sonsuza dek yaşatacak bir abide yapılması için, bürokrasiye, belediyelere, siyasilere ve kent kamuoyuna çağrıda bulundu.

Samsun'a 100. yıl anıtı teklifi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun çağrısı şöyle:

"Değerli Samsunlular;

Bundan tam 100 yıl önce, Samsun'umuzdan doğan güneş, vatanımızın üzerindeki kara bulutları dağıttı, milletimizi özgürlüğüne kavuşturdu. Esarete asla boyun eğmeyen milletimiz, altın harflerle tarihe kazınan bir kahramanlık destanıyla bugünleri kucakladı.

Ulusumuzun büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu topraklardan başlattığı milli mücadelenin 100. yıldönümü, Samsun'umuz için ayrı bir değer taşıyor.

Milli mücadelenin başlangıcının 100. yıldönümü için düzenlenen etkinliklere de fiilen ev sahipliği yapan şehrimize, bu gururu sonsuza dek yaşatacak bir adide çok yakışacaktır.

Bu anıtın 29 Ekim'e, milli mücadelenin zaferle taçlandırıldığı nokta olan Cumhuriyet'imizin ilan edilişinin  yıldönümüne yetiştirilmesi de son derece anlamlı olacaktır.

Sayın valimiz, Samsun'umuz temsil eden siyasilerimiz, büyükşehir ve ilçe belediye meclislerimiz ve kent kamuoyunu bu konuda duyarlılık sergilemeye davet ediyorum."