bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun evde kalıyor!
GÜNCEL // 24 Mart 2020 Salı 21:12 // Güncelleme: 24 Mart 2020 Salı 21:12
Samsun evde kalıyor!

Samsun'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında vatandaşlara yapılan "evde kal" çağrısı etkili oldu.  Vatandaşların yetkililerin ve uzmanların uyarılarını dikkate alarak, dışarı çıkmamayı tercih ettiği görüldü. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu azalırken işlek cadde ve sokaklarında çok az insan hareketliliği yaşandı.


Samsun Valiliği tarafından sokağa çıkma yasağı kararı alınan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ve evde tek başına yaşayan vatandaşların zorunlu ve acil ihtiyaçlarının karşılanması için 'Vefa Sosyal Destek Grubu' oluşturuldu.


Vali Osman Kaymak sosyal medya paylaşımında, "İlimiz genelinde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olup, evlerinde tek başına yaşayan kıymetli büyüklerimizin zorunlu ihtiyaçları, mağduriyet yaşamamaları için Vefa Sosyal Destek Grubu'muzun ilgili birimleri tarafından evlerine ulaştırılıyor" dedi


Güvenlik güçleri de özellikle parklarda vakitgeçiren 65yaş üstü vatandaşların kimlik kontrolleri yaptı, uyarılarda bulundu. Bazı yaşlıların vurdumduymaz tavırlar sergilemesi de gözlerden kaçmadı.
Samsun evde kalıyor!