bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Romanlardan 'Evet' kutlaması
GÜNCEL // 18 Nisan 2017 Salı 15:44 // Güncelleme: 18 Nisan 2017 Salı 15:44

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumunda yüzde 72 Evet oranıyla merkez ilçeler arasında birinci olan Canik'te Evet coşkusu devam ediyor. Referandumda yüzde 71 Evet çıkan Yavuzselim Mahallesi'ndeki Roman vatandaşlar, sevinçlerini Başkan Osman Genç ile paylaştı.

Romanlardan 'Evet' kutlaması

Canik'in Yavuzselim Mahallesi'nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin referandumda kabul edilmesi coşkulu bir şekilde kutlandı. Mahalle sakinleri tarafından düzenlenen kutlamaya katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcısı Alican Usta, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Evet coşkusunu Roman vatandaşlarla birlikte doyasıya yaşadı.

 

'TÜRKİYE'NİN İSTİKRARINA KATKI'


Ellerinde Türk bayrakları ile sandıktan çıkan sonucu kutlayan Roman vatandaşlar, kutlamalar boyunca oynarken, mahalle sakinlerine Başkan Osman Genç ve beraberindekiler de eşlik etti. Referandumda yüzde 71 oranında Evet oyu veren Yavuzselim Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yavuzselim Mahallemiz ülkemizin ve milletimizin geleceği için görevini en iyi şekilde yapmış ve güçlü bir Evet demiştir. Her zaman olduğu gibi böyle bir milli meselede de devletinin yanında olan Roman kardeşlerimiz, Türkiye'nin istikrarına katkı sağlamıştır. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

 

'MİLLİ BİRLİĞİMİZ PERÇİNLENDİ'


Referandumda Türkiye'nin ve milletin kazandığını ifade eden Başkan Genç, "Ülkemiz için hayati bir önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasından çıkan sonuç, büyük Türkiye'nin temelinin çok sağlam atılacağının işaretidir. Vesayet odakları, darbeler ve koalisyonlar artık itibariyle tarihe karışmıştır. 15 Temmuz'da tarihin en büyük hainliğiyle karşı karşıya kaldığımız kalleş kalkışmayı gerçekleştirenlere, ülkemizin gelişmesini engellemek isteyen dış güçlere ve onların içimizdeki maşalarına, ülkemizde bugün kriz bekleyenlere, yüce milletimiz en güzel cevabı yine sandıkta vermiştir. Çıkan sonuçla milli birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz perçinlenmiştir" diye konuştu.

 

'CANİK, DEVLETİYLE OMUZ OMUZA'


Canik'in görevini yerine getirdiğine de işaret eden Genç, "Milletimizin ülke tarihinde ilk defa kendi oluşturduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, güçlü Türkiye için, devletimizin bekası için bu ülkemizin gücüne güç katacaktır. Allah bu güzel sonuç ile bu coğrafyada dik duran büyük Türkiye'mizin daha da güçlenmesini ve gelecek nesillere daha güzel bir ülke, bir istikbal bırakmamızı nasip eylesin. Canik, iktidarıyla, hükümetiyle omuz omuza yürüdüğünü tüm Türkiye’ye ispatlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemiz milletimiz ve devletimiz için hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Romanlardan 'Evet' kutlaması
Romanlardan 'Evet' kutlaması