bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Polis Günü Tekkeköy'de kutlandı
GÜNCEL // 10 Nisan 2018 Salı 15:18 // Güncelleme: 10 Nisan 2018 Salı 15:18

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Polis Günü Tekkeköy'de kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü kutlama ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Togar, "Türk Polis Teşkilatı, toplumun mal ve can güvenliğinin sağlanmasında tüm dünyaya örnek teşkil ediyor" dedi.

İnsanın ve toplumun huzuru için gece gündüz dur durak bilmeden görev yapan Türk Polis Teşkilatının 173. yıldönümünü kutlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakamımız Günay Öztürk ve İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Emniyet müdürlüğünde çalışan polis kardeşlerimizi ve Emniyet Müdürümüzü bu önemli günde yalnız bırakmayarak, günlerini tek tek kutladık. Geçmişten günümüze milletimizden aldığı güçle üzerine yüklenen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren Türk Polis Teşkilatımız, 173 yıldır milletimizin gönlünde taht kurmanın da haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin huzuru ve güvenliği için haftanın yedi günü, gece gündüz dur durak bilmeden çalışan polis memuru arkadaşlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Halkımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması, refah ve güven içerisinde vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla hareket edebilecekleri bir Ülkenin, ilin, ilçenin ve Tekkeköy’ün olması sizler kadar bizlerinde görevi. Birlikte omuz omuza vererek dayanışma ve paylaşımla örnek herkesin kapısını bile kilitlemeye gerek duymayacağı bir ortam oluşturmak için durmadan dinlenmeden çalışacağız. Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıl Dönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emektar tüm polis teşkilatımızın bu anlamlı gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Tekkeköy Emniyet Müdürü Aydın Özdemir ise, “Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar’a bu anlamlı günde bizleri hatırlamanız ve nazik ziyaretinizden dolayı şahsım ve Tekkeköy Emniyet müdürlüğü çalışanları adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.