bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Önce karşılama, sonra TÜYAP ziyareti
GÜNCEL // 4 Şubat 2019 Pazartesi 16:52 // Güncelleme: 4 Şubat 2019 Pazartesi 16:52

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, Ankara yolunda Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin'i karşıladıktan sonra TÜYAP'ta bulunan 3. Ev'leniyoruz fuarını ziyaret ederek halkın ve esnafın sorunlarını dinledi

Önce karşılama, sonra TÜYAP ziyareti

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, seçim çalışmalarına dün Millet İttifakının Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin'i Ankara yolunda karşılayarak başladı. Deveci, İyi Parti önünde yapılan mitingin ardından TÜYAP'ta bulunan 3. Ev'leniyoruz Fuarını gezdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti ittifakının Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, parti üyelerinin yoğun katılımı ile Ankara yolu üzerinde bulunan Çadır Restaurantta Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin'i karşıladı. Konvoylar halinde İyi Parti İl Başkanlığı önünde mitinge katılan Deveci, daha sonra ise Samsun Büyük Camii'de cenaze namazına katıldı.

 

Cenaze namazının ardından seçim çalışmalarına TÜYAP'ta kurulan 3. Ev'leniyoruz Fuarına katıldı. Av. Cemil Deveci, Fuar alanında ilk ziyaretini Samsunspor Store mağazasına gerçekleştirdi. Samsunspor Store mağazasında yapılan alışverişin takıma katkı olduğunun altını çizen Deveci, daha sonra ise fuar alanında tüm stantları gezdi. Fuar alanında vatandaşlarla tek tek sohbet eden Deveci, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimin ülke açısından ne kadar önemli olduğunu ifade etti. "Deveci, "Ülkemiziin karanlıktan aydınlığa gitmesi için son çıkış 31 Mart 2019 yerel seçimleridir. Sizlerin desteği ile bu seçimde halkın belediyesini kuracağız" dedi.

 


Önce karşılama, sonra TÜYAP ziyareti
Önce karşılama, sonra TÜYAP ziyareti