bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
OMÜ'lü mühendislerden MMO'ya ziyaret
GÜNCEL // 27 Temmuz 2018 Cuma 12:53 // Güncelleme: 27 Temmuz 2018 Cuma 12:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı, Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanları Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulunu ziyaret etti

OMÜ'lü mühendislerden MMO'ya ziyaret

Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve yönetimi hazır bulunurken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birol Elevli, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin Elevli ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Özbey de ziyarette yer aldı.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede; Mühendislik Fakültesi ile birlikte yapılacak çalışmalar, Öğrenci üyelere yönelik “Bölüme Hoş Geldin Kokteyli” ve etkinlikler, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği, Yalın Düşünce Eğitimleri, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenebilecek olan seminerler görüşüldü.

 

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak öğrenci üye kaydı yaptıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültemiz işbirliğiyle “Deneyimler Toplantıları, Teknik Seminer ve Geziler, Staj Yeri oluşturma çalışmaları ve sosyal etkinlikler” düzenleyerek öğrencilerin mesleğe hazırlanma süreçlerine katkı koymaya çalışıyoruz” dedi.