bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'OMÜ, tramvay hattı ile daha da prestij kazanacak'
GÜNCEL // 3 Mayıs 2019 Cuma 17:14 // Güncelleme: 3 Mayıs 2019 Cuma 17:14

OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, Samsun Büyükşehir Belediye SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'yı ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti.

'OMÜ, tramvay hattı ile daha da prestij kazanacak'

OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı'yı makamında ağırlayan SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kampüs içi 3'üncü etap raylı sistem hattındaki çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Tamgacı, "Bu bölgedeki çalışmalarımızı en kısa sürede sonlandırarak OMÜ'lülerin kesintisiz raylı sistem ulaşımı ile buluşmasını sağlamak istiyoruz. Türkiye'nin başarılı üniversiteleri arasında yer alan OMÜ, raylı sistemin de hizmet vermeye başlaması ile daha da prestij kazanacak" diye konuştu.


Genel Müdür Tamgacı ziyaretle ilgili olarak ayrıca, OMÜ ile SAMULAŞ arasında yürütülen çalışmaların sürmesi ve bunlara yenileninin eklenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.