bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Milletin Kararı Başımızın Üstüne
GÜNCEL // 8 Haziran 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 8 Haziran 2015 Pazartesi 00:00

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Milletimizin ortaya koyduğu sonucu herkes kabullenmeli ve herkes sonuca saygılı olmalıdır. Milletin kararı ne olursa olsun başımızın üzerindedir" dedi.

Milletin Kararı Başımızın Üstüne
Genel seçim sonuçlarını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Milletimizin ortaya koyduğu sonuç başımızın üzerindedir. AK Parti olarak her zaman millet iradesine karşı saygılı olduk. Milleti her şeyin üzerinde tuttuk. ‘Söz milletin’ diyerek halktan ve haktan yana tavrımızı her zaman gösterdik. Seçim sonuçları ne olursa olsun milletin iradesi başımızın üstündedir. Partimiz bu sonucu değerlendirecektir. Elbette, biz demokrasiye, demokrasinin sonucuna ve yıllardan beri söylediğimiz milli iradeye inanan anlayışı ortaya koyarız" diye konuştu.

“İSTİKRARIN YANINDAYIZ”
Seçim sonuçlarının millet ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Genç, "Biz ülkemizin gelişmesinin ve istikrarın yanındayız, istikrarın ve ilerlemenin sekteye uğramaması için bu günden sonra elimizden geleni yapacağız. Bunun yanında huzurlu bir seçimi daha geride bıraktık. Sandığa gölge düşürmek isteyenler bir kez daha mahcup oldular. Sandıkta bu olacak, şu olacak, kedi girecek, şunu yapacak, bunu yapacak diyenler mahcup oldular. Milletin kararı ne olursa olsun başımızın üzerindedir" şeklinde konuştu.