bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
MHP, Atakum'da da iddialı
GÜNCEL // 18 Aralık 2018 Salı 12:20 // Güncelleme: 18 Aralık 2018 Salı 12:20

Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisi tüm ilçelerde olduğu gibi Atakum’da da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP, Atakum'da da iddialı

İttifak tartışmalarının devam ettiği yerel seçimlerde Cumhur ittifakının Samsun’u kapsayıp kapsamayacağı, kapsasa bile ilçelerin durumunun belirsizliğinin devam ettiği bu günlerde Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisi tüm ilçelerde olduğu gibi Atakum’da da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

MHP Atakum ilçe başkanı Ahmet Hatinoğlu, Atakum’un Samsun’da hatta tüm Karadeniz’de en önemli ilçelerden biri olduğunu ifade ederek, belediyecilik anlamında çok daha büyük hizmetlere ihtiyaç duyduğunu Atakum’un geleceğinin daha doğru planlanmasının gerektiğini belirterek bu planlamaları ve hizmetleri de MHP li kadroların yöneticiliğinde üretken ve modern belediyecilik anlayışı ile sağlanabileceğini söyledi.

 

Hatinoğlu, "Atakum’da yaptığımız saha analizlerimiz köy ve mahalle ziyaretlerimiz sırasında halkımızdan aldığımız şikayetler ve bizlerin tespit ettiği eksikler doğrultusunda Atakum’a doğru çözüm önerileri ve projeler üretecek kadrolarımızla atakumu yönetmeye talip olduğumuzun bilinmesini isterim. Birbirinden değerli aday adaylarımız ve tüm teşkilat kadrolarımız ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Genel merkezimizin ve il başkanlığımızın Cumhur ittifakı ile ilgili vereceği karar doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz. Artık Atakum’u MHP’nin yönetme vaktinin geldiğini biliyor, Atakumluları hak ettikleri hizmetlere kavuşturmak için var gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

İlçe belediye meclis üyeliği için de yoğun başvuru olduğunu ifade eden Hatinoğlu, “Bu da partimize olan teveccühün bir göstergesidir” diye konuştu.