bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Köktaş: 15 Temmuz inancın zaferidir
GÜNCEL // 16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:51 // Güncelleme: 16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:51

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa katılarak hemşehrileri ile biraraya geldi. Milletvekili Köktaş, 15 Temmuz'da aziz milletin darbecilere darbe yaptığını bunun da "İnancın, samimiyetin, cesaretin zaferi" olduğunu söyledi

Köktaş: 15 Temmuz inancın zaferidir
'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında onbinlerce Samsunlu Cumhuriyet Meydanı'nda buluştu.
Çeşitli etkinliklerin yapıldığı programda Samsun'dan birlik ve beraberlik mesajları verildi.
15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi gecesi nasıl, gelecek nesillerin rahat uyuması, istiklalimiz, istikbalimiz için Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tuttuysak yine aynı inanç ve ruh ile bu gece de nöbet tuttuklarını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletimizin destanlar yazdığı şanlı dönemler var bundan 2 yıl önce de 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin yıl dönümünde Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda hemşehrilerimizle birlikte aynı inanç ve ruh ile demokrasi nöbeti tuttuk.
Bu darbe girişiminin engelleyen milletimize, bayrağına, toprağına sahip çıkan kahramanlarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum.
Ülkemizin birliğini, beraberliğini, bayrağına, ezanına sahip çıkan aziz milletimizi kutluyorum, tebrik ediyorum.
Bugün biz burada biraradaysak, huzur ve güven içindeysek başta aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir.
15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum.
15 Temmuz darbe girişimi unutmadık, unutturmayacağız. Bundan sonra her yıl 15 temmuz kutlanarak darbecilere ve darbeci zihniyetinde olanlara karşı en büyük mesaj verilecektir. Rabbim bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Köktaş, Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran hemşehrilerine Ay-Yıldızlı Türk bayrağı dağıtarak sohbet etti.