bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kılıçdaroğlu çekilecek mi? Kesici ve Öztrak gündem oldu
GÜNCEL // 24 Ocak 2023 Salı 12:59 // Güncelleme: 24 Ocak 2023 Salı 12:59
Kılıçdaroğlu çekilecek mi? Kesici ve Öztrak gündem oldu

Seçimlere saylı günler kala 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenmezken, gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Adaylık için öne çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun herkesi ters köşe yaparak iki ismi masaya önereceği iddia edildi. Kılıçdaroğlu'nun önereceği isimlerden birine İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de yeşil ışık yaktığı söylentileri Ankara kulislerini hareketlendirdi.



Gazeteci Şaban Sevinç, TV100'de katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun adaylıktan geri çekilerek iki ismi önereceğini söyledi. Bu isimlerin adaylık için ismi geçen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu olmadığını da ekleyen Sevinç, "Ankara'da bu durumla ilgili kuvvetli bir duyum var." diye konuştu.

 

Sevinç'in gündem yaratacak iddiası şöyle;

 

"Akşener'in Kemal bey için 'kazanamaz' fikrinin kalıcı olduğunu düşünüyorum. Masadaki görüşmelerden de kalkmayacağını, Kemal beyin de bu tabloyu gördükten sonra kendi adaylığını geri çekeceğini düşünüyorum.

 

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun Akşener tarafından önerilmesini de engelleyip masaya iki ismi önerecek.

Bu isimler İlhan Kesici ve Faik Öztrak. Ankara'da bu durumla ilgili kuvvetli bir duyum var.

MYNET